Burleskinumerot

Tällä hetkellä ohjelmistossa olevien ja tulevien numeroiden tiedot 

A Study in Pink


Piparkakkuja ja pinkkiä energiaa! A Study in Pink on nimensä mukaisesti tutkielma pinkin eri sävyistä, hävyistä, mirreistä ja siitä mielettömästä yhteydestä, jota näiden kaikkien nyansseista nauttivat voivat yhdessä kokea.

Numerosta on bookattavissa kaksi eri versiota, alkuperäinen n. 9 minuutin pituinen tykitys ja tiukempien aikataulujen tapahtumiin sopivampi n. 6:30 kestävä, lyhennetty malli.

Kuva: Eetu Keränen Photography

Playboy Mommy


Ensimmäisiin soolonumeroihini kuuluva Playboy Mommy sijoittuu nuoren äidin kokemuksiin yöelämässä. Se on tarina yksinäisyydestä, äitiydestä ja siitä, kuinka äidiksi tullut kohdataan yksilönä yhteiskunnassa ja kumppanin etsinnän villissä lännessä.

Numeron kesto: 4:08

Sisältövaroitukset: numerossa käsitellään päihteiden käyttöä (alkoholi)

Kuva: Eetu Keränen Photography

I Want To Break Free


Queenin musiikkia ja queerlesqueta, vapauden kaipuuta ja elämälle antautumisen voimaa! Numero on kunnianosoitus  Freddie Mercurylle, joka uskalsi haastaa normit ja kyseenalaistaa konventiot niin taiteessaan kuin elämässään.

Numeron kesto: 4:19

Kuva: Maija Kinos Photography

She Rides


She rides näyttää yleisölle väläyksen seikkailuntäyteiseen iltaan valmistautuvasta Stellasta. Numero on burleskin perinteessä tunnettu reversed strip tease, eli vaatteiden vähenemisen sijaan ne numeron edetessä vain lisääntyvät. Vai lisääntyvätkö?

Numeron kesto: 5:21

Kuva: Eetu Keränen Photography

Help I'm Alive

Currently under renovation

Fem-me -trilogian ensimmäinen osa

"Sensuelli" ja "feminiinen" olivat pitkään sanoja, joita en osannut liittää itseeni millään lailla. Taipaleeni esiintyjänä alkoi aikana, jolloin kehoni oli muuttunut ensimmäisen lapsen syntymän myötä, mutta vasta vuosia myöhemmin aloin luoda suhdetta kehooni alusta uudestaan, omaa sykettäni kuunnellen, rakastavan katseen avulla. Help I'm Alive kertoo tuosta matkasta - kuinka opin, että sellaiset sanat kuin sensuelli ja femme voivat käsitteinä laajentua niin, että ne kasvavat osaksi myös minun identiteettiäni.

Numeron kesto: 8:25

Kuva: Eetu Keränen Photography

Choices


Fem-me -trilogian toinen osa

Maailma on täynnä valintoja, mutta vain omien kanssa on pystyttävä elämään. Choices on kuvaelma, joka ammentaa Marilyn Monroen klassisesta ja hohtavan feminiinisestä hahmosta ja niistä henkilökohtaisista matkoista, joita jokaisen on välillä tehtävä itseensä. se, millaisen version itsestään kohtaa matkan jälkeen voi olla paitsi odottamatonta, myös vapauttavaa.

Numeron kesto: 8:06

Sisältövaroitukset: seksuaalinen sisältö

Kuva: Maija Kinos Photography

Tomorrow Never Knows


Fem-me -trilogian kolmas osa

Nerdlesque - energiaa tarjoileva Tomorrow Never Knows tuo yleisön eteen katsauksen yhden Harry Potter -sarjan rakastetuimman opettajattaren yksityisempään puoleen. Nakubalettitaiteen keinoin se ottaa myös kantaa siihen, kuinka vähän lopulta voimme tietää toisistamme pelkkien oletusten perusteella, ja millaiset esikuvat rakentavat monimuotoisempaa maailmaa.

Numeron kesto: 5:51

Sisältövaroitukset: seksuaalinen sisältö

Kuva: Maija Kinos Photography

Flame Princess


Nerdlesquen hengessä palaan jo toisen kerran urani aikana Adventure Timen ihmeelliseen maailmaan! Tällä kertaa numeron inspiraationa on kaltaiseni impulsiivinen, intensiivinen ja maan kuumasta ytimestä voimansa saava kuninkallinen, jolla on itseni tavoin vaikeuksia niin parisuhderintamalla kuin isäsuhteessa. Numero on omistettu kaikille neurokirjolla oleville, jotka ovat viettäneet leijonanosan elämästään yrittäen sopeutua itselle niin haastavalta ja vieraalta tuntuvaan maailmaan.

Numeron kesto: 6:14

Kuva: Eetu Keränen

TULOSSA

SELENE

Mitä kuu tekee taivaalla, kun kukaan ei ole katsomassa? Selene on ensimmäinen klassinen viuhkatanssinumeroni, jonka teemana on kuu ja sen raukea kulku yötaivaalla.

WE DON'T NEED ANOTHER HERO

Vaikka Suomeen ja suomalaisuuteen yhdistettävän kuvaston on ominut itselleen joukko kovaäänisiä ääriajattelijoita, tämä kuvasto, kansallismaisemat ja suomalaisten kulttuuriperintö on ja on aina kuulunut myös sateenkaariväelle, muille kuin valkoisille suomalaisille ja niille, jotka ovat olleet osana rakentamassa tätä yhteiskuntaa, synnyinmaahan katsomatta. Mitä tekee Suomi-neito, kun hän näkee, että nämä ponnistelut ovat saaneet tällaisen ääriajattelun nostamaan rumaa päätään? 

MEDUSA

Tarina Medusasta on kertojasta riippuen joko kauhistuttava tarina väkivallasta ja sen uhrin rankaisemisesta tai hurskas tarina paheellisen naisen rikkomuksista seuranneesta oikeutetusta rangaistuksesta. Kaikissa tarinoissa on aina yhtä monta näkökulmaa kuin on näkijää, ja mahdollisesti jokaisessa tarinassa myös mukana sirkaman verran sitä, mihin totuutena viitataan. Mutta millainen on Medusan itsensä totuus? Oliko rangaistukseksi aiottu käärmekampaus ja karkoitus lopulta rangaistus, vai ainoastaan toisenlaisen tarinan alku?

WE WEAR RED

Uusi verenpunainen numero tulossa keväällä 2022!

VENUS FLYTRAP

Uusi kauhunsävyinen spektaakkeli tulossa syksyllä 2022!