Työpajat

Kuka työpajoihin voi osallistua?

Työpajat ovat suunnattu kaikille burleskista kiinnostuneille.
Työpajojen yhteydessä on tarkemmat infot työpajojen sisällöstä ja lähtötasosta.


Tulethan terveenä

Pidetään yhdessä huolta toisistamme ja siitä että pysymme terveinä myös tulevina viikkoina.

???


Human up! - tilaustyöpaja

Human up! -työpajassa perehdytään esiintyjän työhön etiikan näkökulmasta:

 Mitä lavalla saa ja ei saa tehdä, onko taiteessa kiellettyjä aiheita, mitä tarkoittaa kulttuurinen omiminen, ja miksi representaatiolla on merkitystä.

Työpajaan alkupuolella käydään läpi käsitteistöä ja perehdytään niihin sisällöntuottajan eli esiintyjän näkökulmasta. Työpajan jälkimmäinen puolisko on varattu kysymyksille ja vapaalle keskustelulle. Koska aihe on valtavan laaja ja uutta oppimista tapahtuu jatkuvasti, tyhjentäviä, takuuvaroja vastauksia vaikeisiin kysymyksiin on mahdotonta löytää. Työpajan tarkoitus ei ole sanella sääntöjä, vaan tarjota lähtöpiste, josta jokainen voi lähteä tutustumaan aiheeseen itselleen sopivimmalla tavalla. Työpaja pyrkii lempeästi ohjaamaan esiintyjän tarkastelemaan tuottamiaan sisältöjä kriittisesti, ja pohtimaan, millaisen viestin hän esityksellään lähettää maailmaan.

Työpajan kesto on 2 tuntia, 2 x 55 minuuttia, joiden välissä kymmenen minuutin tauko.

Työpaja on luentomuotoinen ja sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pohtimaan esityssisältöjään eettisestä näkökulmasta.

Työpajaan voi osallistua yksin, rymässä tai esimerkiksi työporukan virikstyspäivän aktiviteettina. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta.